Hatalmas hó terítette be New Yorkot a héten, az emberek önfeledt hógolyócsatát vívtak

Biztosan megmelengetni a szívüket az alábbi videó, amiben a New York-iak hatalmas, vidám hócsatát vívnak a Washington Square Parkban. A hét közepén igazi téli ünneplés kerekedett a Nagy Almában, miután a város egyes részein szinte történelminek számító, óriási mennyiségű hó lepte be az utcákat.

New York látképe február 5-énForrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Islam Dogru

Cole Mcmanus fotós is videóra vette az önfeledt csatát. "Könnyen lehet, hogy több mint 100 ember is részt vett benne. Szórakoztató volt, sok nevetéssel és jó idővel. Őszintén szólva ez az, amire a New York-i lakosoknak nagy szükségük volt" – mesélte. Ami a koronavírus miatti aggályokat illeti, a fotós igazolta, hogy mindenki maszkot és kesztyűt viselt a szabadban, és senki sem ment túl közel a másikhoz – írja a.timeout.com.

Angliában egy ehhez hasonló esemény kevésbe jól sült el. Mint beszámoltunk róla, két fiatalember hógolyócsatát szervezett január közepén a leedsi Hyde Parkban, ahol a résztvevők több mint két órán át dobálták egymást. Mivel azonban az Egyesült Királyságban az érvényben lévő korlátozások miatt tilos 30 fősnél nagyobb összejöveteleket rendezni, a szervezőket hatalmas pénzbírsággal sújtották.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek