Katalin és Vilmos három napig zötykölődik a királyi vonaton

Vilmos herceg és Katalin hercegné háromnapos látogatásra indult Londonból, hogy olyan embereknek és szervezeteknek mondjon személyesen köszönetet, akik és amelyek létfontosságú támogatást nyújtottak a járvány közepette.

Vilmos és Katallin december 6-án a londoni Euston pályaudvaronForrás: AFP/Chris Jackson

A hercegi pár december 6-án este hagyta el a londoni Euston pályaudvart a Royal Train, azaz a királyi vonat fedélzetén, amely a következő napokban több száz kilométerre viszi őket, több helyen megállva közben Angliában, Walesben és Skóciában.

A herceg és a hercegné a Londoni Euston pályaudvaron a közlekedési dolgozókkal is beszélgetett az elmúlt hónapok tapasztalatairól. Megtudták, hogyan változtak a feladataik a világjárvány idején, hogy további támogatást nyújtsanak az utasoknak és fenntartsák a biztonságot.

A nem túl hivalkodó Class 67 Royal Sovereign vonatot csak a királyi család tagjai vehetik igénybeForrás: Peter Broster/Wikipedia

A eustoni pályaudvar általában zsúfolt, de London szinte kiürült, mivel az utazást továbbra is befolyásolják a járvány miatt meghozott korlátozások. Néhány tucat utas várta csak a vonatokat, amikor megérkezett a királyi család, és mindannyian rázendítettek Shakin 'Stevens Merry Christmas, Everyone című dalára, hogy ezzel köszöntsék a párost. Ezután a herceg és a hercegné felszálltak a királyi vonatra, hogy megtegyék útjuk első szakaszát – írja a Royal Central.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek