Bangkokban a földön is úgy érezheti magát, mint a repülőn

 

A Thai Airways újabb kezdeményezése jó példája annak, hogy az utazás hiánya sokakból szentimentális érzéseket váltanak ki. A bangkokiak számára találta ki a thai légitársaság a repülőgépen megszokott kiszolgáláshoz hasonló éttermi koncepciót, amely a társaság főhadiszállásán érhető el. Az étterembe a repülőkre vezetőhöz hasonló lépcsősor vezet, légikísérők fogadják a vendégeket, akiket repülőkön megszokott üléseken szolgálnak ki.

Ráadásul a menü is ugyanaz, mintha a levegőben lennénk 10 ezer méter magasban, a tálcákon felszolgált fogások között helyi ízek találhatók, de a nemzetközi konyháért rajongók rendelhetnek akár spagetti carbonarát is. Az étterem ugyanakkor amolyan közönségcsalogató, mindössze szerdától péntekig reggel 7-től délután 2-ig várja a repülős gasztronómiai kényeztetésre vágyókat - írja a stuff.co.nz.

Nem egyedi, hogy a repülés hiányát extrém módon igyekeznek enyhíteni, Tajvanon egy sehova sem tartó járatot indítottak, ahol a repülő ott landol, ahonnan felszállt.

Közben hosszú idő után újabb koronavírus-fertőzöttet találtak Thaiföldön, ahol már a biztonsági szabályok enyhítésére készültek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek