Melege volt a repülőn, kiszállt a szárnyra levegőzni – videó

  Egy bizarr jelenettel zárult az ukrán légitársaság Törökországból Ukrajnába érkező járatának útja: egy kétgyerekes anya úgy döntött, hogy miután melege van, maga oldja meg a leszállást. A videóra vett jeleneten már az látszik, hogy egy hölgy sétálgat a Ukraine International Airlines Boeing 737-86N gépének szárnyán, majd miután belülről szólnak neki, visszamegy a gépbe.

  A légitársaság közleményben reagált, amelyben azt írják, hogy a hölgy az út végén maga nyitotta ki az egyik szárny feletti vészkijáratot, mert elmondása szerint melege volt a gépen. Az ukrán hölgy férjével és két gyermekével utazott Törökországba, hogy az iskola kezdete előtt kipihenjék magukat, semmi magyarázatot nem adott utólag tettére.

  Ukrán légitársaságForrás: shutterstock.com/TanyaLovus

  A légitársaság a légügyi biztonsági szabályok megsértése miatt feketelistára tette a magáról megfeledkezett utast, aki így a jövőben nem használhatja a legnagyobb flottával rendelkező ukrán társaság járatait - írja a FoxNews.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!