Ha Zadarba készül nyaralni, ezzel az appal könnyen tud szállást foglalni

Zadar, vagy magyar nevén Zára város turisztikai hivatala egy új fejlesztéssel igyekszik még egyszerűbbé tenni a szállásfoglalást. Aki ebbe a tengerparti városba készül nyaralni, néhány kattintással elintézheti a foglalást a továbbfejlesztett applikáció segítségével – tudtuk meg a horvát HrTurizam híréből.

Zadar a magasbólForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

A már létező Zadar Travel alkalmazást bővítették ki néhány hasznos funkcióval, amelyek közül a legmenőbb, hogy néhány kattintással foglalhatunk magánszállást a nyaralásunk idejére.

A helyiek azért vezették be ezt az egyszerű és gyors lehetőséget, mert a legtöbb turista számára szinte az indulás napjáig kérdéses, hogy útra kel vagy sem.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy akár közvetlenül az utazás előtt tájékozódjunk a szabad helyekről, és pikk-pakk le is foglaljuk a számunkra megfelelő szobát vagy apartmant.

A rendszert úgy tervezték meg, hogy a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítse a kommunikációt és felgyorsítsa a foglalási folyamatot, mindezt bérmentesen, ingyenes app segítségével, amit ide kattintva tölthetnek le.

A szállás elfoglalása után pedig érdemes tenni egy sétát a parton, hiszen ingyen hallgathatja meg a tenger koncertjét. Pontosabban egy hatalmas kőből faragott tengeri-orgonáról van szó, amely sípjait a hullámok szólaltatják meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek