Új gyorshajó járattal kötik össze Zadart és Rijekat

  Új gyorshajó járatot indítanak a horvátok, amely napi szinten közlekedik majd Zadar és Rijeka között, összekötve a Pag-, a Krk- és a Rab-szigetet a szárazfölddel. A hajó június 15-től szeptember 15-ig szállítja a turistákat - írja a HrTurizam, horvát utazási hírportál.

  Ezzel a Melita gyorshajóval utazhatnak a turistákForrás: gv-zadar.com

  A gyorshajó járattal minden nap egy alkalommal utazhatnak oda és vissza, ami remek lehetőség lesz arra, hogy gyorsan és egyszerűen bejárják a fenn említett szigeteket. A hajóval Zadarból Rijekara négy óra alatt érkezhetnek meg az utasok, míg Rijekatól a Krka-szigetig kevesebb, mint egy óra lesz az út.

  Mivel eddig nem volt rendszeres és ilyen jól megszervezett vízi járat Zadar és Rijeka között, nagy turisztikai dobásnak tartják az újítást. A Melita hajó összesen 180 utast tud majd egyszerre szállítani. A fedélzeten klímás kabinban lehet utazni, ingyen wifi-t használhatnak és italt is lehet majd vásárolni. A további jó hír, hogy kerékpárok szállítására is lesz lehetőség.

  A hajó menetrendjéről és a jegyek áráról ide kattintva tájékozódhatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!