Új ötcsillagos luxuskemping fogadja a látogatókat Zadarban

Egész éven át nyitva tartó, ötcsillagos luxuskemping nyitja meg kapuit a turisták előtt Zadarban. Az itt megszálló családokat medencék, spa-központ és szórakoztató gyermekprogramok várják majd.

Luxuskemping a zadari tengerpartonForrás: Falkensteiner Hotels & Residences

A magas színvonalú táborban masszázst, arc- és bőrápolást is igényelhet, használhatja a szaunát, csobbanhat a medencékben, kedvére elkortyolhat egy koktélt a tengerre néző bárban vagy megebédelhet a szintén panorámás étteremben. Miközben a felnőttek élvezik a kikapcsolódást, a gyerekeket élménycsúszda és játékelemekkel megpakolt medence várja. Ha a család úgy dönt, hogy a kutyát is magával viszi, annak sincs akadálya, hisz állatbarát kempingről van szó.

A luxuskemping látványterveForrás: Falkensteiner Hotels & Residences

A pihenőhely területén 86 mobilház és 13 glamping-egység áll nyártól a vendégek rendelkezésére. A szálláshelyek a tengerpart közelében találhatóak, tehát a strandig sem kell sokat sétálni. A horvát Dnevnik utazási portálja arról is ír, hogy sportolási lehetőségeket is biztosítanak a táborban, és minden korosztály igényeinek készülnek valamilyen szórakozási lehetőséggel. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek