A horvát Ibizának becézett sziget csendesebb lesz, mint valaha

  Tegnap egy videókonferencián döntöttek róla, hogy eltörölnek minden fesztivált és éjszakai klub-rendezvényt a horvát Ibizának is nevezett Zrce Beach-en. A járvány-helyzet miatt döntöttek a bulik lefújása mellett – tudtuk meg a HrTurizam híréből.

  Légi felvétel a Zrce strandrólForrás: Shutterstock / Készítette: ondrejsustik

  A helyi szórakozóhelyek ettől függetlenül megnyitnak július első hetében: a közismert szalmatetős, house bulikról híres Kalypso, a 3000 m2-en elterülő, több tánctérrel, jakuzzyval, medencékkel felszerelt Papaya is várja a vendégeket a főszezonban, míg a mediterrán hangulatú Noa nevű klub már tíz napja nyitva van.

  A tengerparti kikapcsolódás tehát adott lesz, de a megszokott party-hangulat idén elmarad a Zrce strandon.   

  A Zrce strand a Pag szigeten fekszik, nem messze Novaljától, ahol egyébként nincs bejegyzett fertőzött. Az e Visitor adatai szerint ennek ellenére a turisták száma jelentősen lecsökkent a tavalyihoz képest, 53 százalékkal kevesebben üdülnek itt jelenleg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!