Már vonattal is tervezhetünk nyaralást a horvát Adriára

  A RegioJet magán vasúttársaság Prága és Fiume között naponta közlekedő járatait Magyarországról is közvetlenül igénybe lehet venni a nyáron.

  Az éjszaka közlekedő vonatok gyors és kényelmes alternatívát nyújtanak azok számára, akik nem szívesen indulnának neki autóval a nyaralásnak, legyen szó az Adriáról, vagy egy csehországi üdülőhelyről.

  A tengerpartra tartó vonatokra naponta lehet majd felpattanni - illusztrációForrás: Shutterstock / Song_about_summer

  Az új, szezonális járatok június 30. és szeptember 26. között, naponta közlekednek a Prága – Pardubice – Brünn (Brno) – Pozsony – Csorna – Ljubljana – Fiume (Rijeka) és vissza útvonalon - írja a Turizmus.com.

  Fontos tudnivaló, hogy Magyarországon a vonatokra kizárólag a csornai állomáson lehet fel- és leszállni, a menetjegyek pedig a RegioJet vagy a magyarországi üzemeltető, a Continental Railway Solution Kft. weboldalán vásárolhatók meg. A járatokat belföldi forgalomban történő utazásra nem vehetjük igénybe.

  A RegioJet-járatok irányonként 12 kocsival közlekednek, amelyek között különféle kocsitípusokat találni.

  Fekvőhelyes kocsiba szóló jegy csak a Csorna – Fiume és a Fiume –Csorna szakaszokra foglalható.    

  A jegyár ingyenes fedélzeti szolgáltatásokat is tartalmaz: nagysebességű wifi, kávé és frissítők, illetve multimédiás szórakoztató rendszer töltik ki az utazás idejét. Akik pedig a horvát Fiuméból tovább szeretnének utazni, azoknak a vonatok menetrendjéhez csatlakozó buszjáratokat is kínálnak népszerű horvátországi célpontokhoz, de a buszjegyeket a vonatjeggyel egyszerre kell megvásárolni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!