Fizetik a kompját, ha ezen a horvát szigeten tölt néhány éjszakát

  A horvátországi Mali Lošinj város turisztikai hivatala egy frappáns akcióval igyekszik a szigetre vonzani a turistákat. Ők állják a szárazföldre tartó komp költségét a vendégeiknek. A kedvezményre azok jogosultak, akik szeptemberi utazást terveznek.

  Kedvezménnyel csábítják a sziget közkedvelt városábaForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

  Ahhoz, hogy élhessen az egyirányú ingyenes jeggyel, legalább egy hetet a szigeten kell töltenie utószezonban, a szállást és a kompjegyet pedig elég június 15-e után lefoglalnia.

  Az előre megvásárolt kompjegyet a nyaralás végén be kell nyújtani a szálloda recepcióján, ahol visszatérítik a hazavezető irány költségét. Az ajánlat a Valbiska-Merag és a Porozina-Brestova vonalon közlekedő kompjáratokra vonatkozik – írja a horvát HrTurizam magazin.

  A szigeten mintegy 360 hotel, apartman, privát szálláshely csatlakozott a kezdeményezéshez. Hogy pontosan melyik szállodában érdemes megszállnia, ha élne az ingyenes menetrenddel, azt ide kattintva nézheti meg, ahogy az akció részleteiről is ezen az oldalon olvashat további tudnivalókat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!