Egykori juhfarmon található Izland legdrágább szállása

Amikor 2016-ban megnyitotta kapuit az izlandi Deplar Farm, egyenesen a bakancslisták legelső helyére került, nem véletlenül. A minden igényt kielégítő luxuson felül csodálatos élményeket is kínál a szálloda és környéke. Izland távoli Troll-félszigetén, egy egykori juhfarmon található ez a 13 szobás szálloda, amely június 15-től ismét várja azokat, akik az anyatermészetbe menekülnének, ám ennek borsos ára van.

Az egykori juhfarmon most dúsgazdag turisták töltik szabadidejüket, hogy maximálisan kiélvezhessék a természet szépségétForrás: elevenexperience.com

A nyári árak személyenként és éjszakánként 1 370 fonttól, azaz 550 ezer forinttól kezdődnek, amiért cserébe személyre szabott fakultatív élményeket, érkezés előtti élmény-tervezést, minden étkezést, italt, valamint napi takarítást és repülőtéri transzfereket biztosítanak. A távoli, a természet közepén található szállodában könnyű tartani a távolságot a többi vendégtől. Nézzek csak, milyen fantasztikus élményeket kínálnak az odalátogatóknak!

Izlandon mindössze 1804 megerősített koronavírusos beteg és 10 haláleset volt, és ezek közül egyik sem a Troll-félszigeten. A Deplar Farm minden vendégének érkezéskor koronavírus-vizsgálaton kell átesnie.

Az izlandi kormány június 15-től enyhíti a határain bevezetett korlátozásokat. Az Izlandi Idegenforgalmi Testület szerint, ha a vendégeik érkezéskor elvégzik a tesztet, vagy egyéb módon igazolni tudják, hogy mentesek a koronavírusfertőzéstől, akkor beengedik őket – írja az Evening Standard.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek