Minden héten újabb vízesést mutat be egy izlandi hotel

A vízesés-vadászat izgalmát egy időre mellőznünk kell, ezt a kellemes elfoglaltságot azonban magára vállalta Ingibjörg Friðriksdóttir, a Hotel Rangá digitálismarketing-menedzsere, akinek hála minden héten szerdán újabb vízesést mutat be a szálló Instagram-oldala olyan információkkal kiegészítve az Instagram-storyban, mint hogy hogyan lehet megközelíteni az adott látványosságot, hogyan néz ki az odavezető út, és természetesen a csobogó víz hangja is része a csomagnak - adja hírül a Travel and Leisure.

Az Arbaejarfoss-vízesésForrás: Bromr/commons.wikimedia.org

A Hotel Rangá Reykjaviktól körülbelül 100 kilométerre délkeletre található, 52 különféle szobával és lakosztállyal rendelkezik, köztük olyanokkal, amelyek a világutazás tematikájában születtek, és különböző kontinensek jellegzetességeit vonultatják fel. A szállodát, mit ad Isten, szebbnél szebb vízesések veszik körül.

Az első, bemutatott vízesés az Árbæjarfoss volt, amely a lazacok felfelé vándorlását könnyítő betonfallal is rendelkezik. A bemutatóban olyan népszerű helyszínek is szerepelnek majd, mint a Skógafoss és a Seljalandsfoss, és rejtett drágakövek is helyet kapnak. A tervek szerint a vízesés-posztok a következő két hónapban hetente érkeznek majd, de mint a menedzser elmondta, attól nem félnek, hogy kifogynak az ötletekből, ha esetleg még tovább folytatnák a programot.

Izland több, más országhoz hasonlóan elkezdett enyhíteni a korlátozásokon, megnyithattak például a múzeumok, a fürdőknek azonban még zárva kell maradniuk.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek