Menő vízi járgányokat mutatnak be ebben a tengerparti kisvárosban

Az új horvát turisztikai kínálattal és a hajóépítés fortélyaival is megismerkedhetnek azon az ingyenes kiállításon, amit a horvát Kaštela város kikötőjében szerveznek meg a jövő hét végén.

A kaštelai kikötőForrás: Shutterstock / Készítette: leoks

A Kishajó-építészet horvát napjait és a Turisztikai attrakciók kiállítását már hagyományosan 12. alkalommal szervezik meg a horvát kikötőben. A látogatókat idén is ingyenes belépővel, bérmentes parkolóhelyekkel, izgalmas bemutatókkal és informatív turisztikai standokkal várják - áll a horvát Slobodna Dalmacija hírében.

A rendezvény június 13-án 11 órakor kezdődik, és ezúttal is számos tengermelléki kiállító érkezik rá, akik a hajók különböző alkatrészeit, elemeit hozzák el a látogatóknak, továbbá korszerű vízi járműveket is bemutatnak.

A turisztikai kiállításon megismerhetjük a vízi sportok legújabb trendjeit és a legnépszerűbb, vízen használt eszközöket, elektromos érdekességeket: az öko vízi csónakokat, az újfajta kajakokat, SUP padokat és így tovább. Népszerűek továbbá a természetjáró e-bringák is, amelyek szintén hódítanak a természetbarátok körében.

A június 16-ig tartó rendezvnyre nem csak azoknak érdemes ellátogatniuk, akik érdeklődnek a legmodernebb vízi járgányok iránt, hanem azoknak is, akik szívesen tennének egy sétát a nemrég felújított kikötőben és a hangulatos kisváros szívében, ahol számos régi kőépület várja a turistákat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek