Szívhez szóló üzenetet küldött a turistáknak egy holland virágfarm

Minden évben sok turista látogat el Hollandiába azért, hogy a színes tulipánmezőkben gyönyörködhessen. A koronavírus ezeket a terveket idén áthúzta, így ebben az évben alig-alig tudtak eljutni a látogatók a meseszép virágok közé. A Dutch Daffodils, egy holland családi virággazdaság és a Tulips in Holland, egy utazási blog különleges üzenetet küldött azok számára, akik idén lemaradtak a csodálatos látványról.

Ilyen fantasztikus látvánnyal tényleg csak Hollandiában találkozhatunkForrás: Alexandra Koch/Pixabay

"Kicsit korábban mutatjuk meg nektek a tulipánokat, hogy megírhassuk ezt az üzenetet. A mi családunktól a ti családotoknak! – írta a Dutch Daffodils egy Facebook bejegyzésében. A  mellékelt fotón pedig látható a virágok között elhelyezett üzenet: "Jövőre találkozunk", és egy piros tulipánokból álló szívet is formáltak. „Reméljük, hogy ez kissé fényesebbé teszi a napotokat, és, hogy jövőre látjuk egymást! Sok szeretettel – írták a bejegyzésbe.

A Johns Hopkins Egyetem adatai szerint Hollandiában több mint 38 000 megerősített koronavírus-eset fordult elő. A vírus kitörése óta az utazási ágazat jelentős mértékben csorbult, mivel ebben az időszakban sok ország megtiltotta az utazást. Ennek eredményeként számos szálloda és más, utazással rokon iparág szenvedett komoly veszteséget – írja a CNN.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek