A kanapéról csodálhatjuk Hollandia tulipánmezőit

Még március legelején ajánlottuk olvasóink figyelmébe a csodálatos Keukenhof Tulipánkert látogatását, mivel a 15. században megalakult kert 2020-ban 71. alkalommal nyitotta volna meg a kapuit. Amikor ezt a programot ajánlottuk, Európában még híre-hamva nem volt a vírusjárványnak.

Mostanra azonban a szabályozások a Keukenhofot is elérték, így a 800 különböző fajtájú tulipán, jácint és nárcisz most önmaguknak nyílnak a több mint 200 hektárnyi kertben. De hogy ez a természeti szépség, ami éppen most megy végbe, ne maradjon közönség nélkül, és a rajongók se maradjanak virágok nélkül, a Keukenhof csapata készített egy csodálatos videót, ami fent látható. 

A képsorokon láthatják a kert legszebb részeit, a legszínesebb virágágyásokkal és színkompozíciókkal. De a Visit Keukenhof Facebook oldalán mégtöbb csodás videót találnak, sőt a park vezetőségének hála, az elkövetkező hetekben folyamatosan kerülnek majd fel a friss videók a kert legszebb részeiről. Hagyják hát magukat egy kicsit elmerülni a természeti szépségben, és merítsenek ötletet jövőbeli utazásaikhoz.

Címlapkép: Shutterstock.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek