Megnézheti a világ legszebb városait a koronavírus előtt és napjainkban

Megdöbbentő kisfilm készült a világ minden tájáról, amelyben láthatjuk a népszerű városok egy-egy turistalátványosságát a koronavírus előtti időkben, amikor még tömegek lepték el, és a járvány elleni küzdelem miatt teljesen elnéptelenedve.

March 28: üresen kong a mindig forglmas Times Square, New YorkbanForrás: haeryung stock images/Shutterstock

New York, London vagy Róma – ha ezeket a városneveket halljuk, a szemeink előtt megjelennek a zajos, sokszor zsúfolt, nyüzsgő városok. Mivel azonban a világ legtöbb országában bezárták a múzeumokat, turisztikai látványosságokat, és lemondták a sporteseményeket, hogy minimalizálják a koronavírus terjedésének kockázatát, a városok azóta mély álmukat alusszák. Az emberek otthon tartózkodnak, amíg várják, hogy a dolgok normalizálódjanak, így az utcák mindenhol teljesen elhagyatottnak tűnnek. A Channel 4 News fantasztikus összeállítást készített a világ minden tajáról, amelyben egyébként nem mellesleg a mi fővárosunk is szerepel. Nézzék csak!

Ezek a felvételek jól megmutatják, hogy a körülöttünk lévő világ mennyit változott a koronavírus-járvány elleni harc következtében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek