Egy operaénekesnő koncertet adott az erkélyén Londonban

Különleges fellépése volt egy operaénekesnőnek, aki londoni erkélyére kiállva énekelt szomszédjainak. Az Amazing Grace és a You Raise Me Up klasszikus előadásait szerdán este hallgathatták a szerencsések a londoni Stratford East Villageben. Phoebe Haines, operaénekesnő azt nyilatkozta, hogy reméli, előadása kicsit feldobta szomszédjainak napját ebben a bezártságban.

Normál esetben a művésznő csodálatos ruhákban, szebbnél szebb helyszíneken lép felForrás: Phoebe Haines/Twitter

"Úgy gondoltam, hogy sokkal több értelme lenne, ha közönségnek énekelnék, mintha egyedül gyakorolnék a lakásomban" – mesélte. Hozzátette: „Körülbelül egy héttel azelőtt, hogy a lezárás megkezdődött, egy barátom, a szoprán Jessie Tse és én elkezdtünk énekelni az erkélyen, mivel hallottuk, hogy Olaszországban az énekesek ingyenes koncerteket adnak a szomszédjaiknak.

A következő héten az édesanyja ötlete volt, hogy énekelje el a You Willl Never Walk Alone (Soha nem fogsz egyedül járni) című, sok ember számára oly inspiráló dalt. Elmesélte, hogy a szomszédok milyen kedvesen üdvözölték, és ő nagyon boldog volt, hogy egy kis zenét tudott csempészni az életükbe. Hozzátette, hogy továbbra is fog énekelni, mert így szeretné kicsit bearanyozni a helyi közösség lakóinak napjait  – írja az Evening Standard.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek