Közösségi erkélydiszkó zengte be a tengerparti kisváros utcáit

  A kijárási korlátozások világszerte számos, kreatív ötletet szültek az időtöltésre és kapcsolattartásra. A múlt héten például a tengerparti kisváros, South Shields lakói improvizáltak hatalmas táncpartit a lakótömbökben. Az emberek különböző színű, villogó fényeket kapcsoltak a lakásaikban, és együtt táncoltak Whigfield 1994-es slágerére, a Saturday Nightra - adja hírül a Matador Network.

  South Shields utcái, amikor nincs karantén - illusztrációForrás: Richzena/commons.wikimedia.org

  A jelenetet a 35 éves Billy Bone fel is vette drónjával a konyhaablakából. Mint mondta, a karantén első hétvégéje volt, és unatkoztak otthon. Kinézett az ablakon, és látta, hogy a folyó másik oldalán található North Shieldsben pörög a buli.

   A barátnője, Rebecca azonnal fel is vette a kapcsolatot a házbeliekkel, létrehozott egy WhatsApp csoportot és összehangolta a bulit. Azt írta, 20:30-kor mindenki kapcsolja be a diszkófényeket, és kezdje el hallgatni a Saturday Nightot. A karanténdiszkó olyan sikeres volt, hogy azt tervezik, rendszeressé teszik és hetente háromszor szerét ejtik a mulatságnak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!