Angliában Harry Potter buszok szállítják munkába az egészségügyi dolgozókat

A márkás autóbuszok, amelyeken normál időkben Harry Potter-rajongók utazhatnak a Warner Bros Studios Leavesden filmstúdió bejárása közben, most kulcsfontosságú munkavállalókat szállítanak munkába. A Warner Bros és a Golden Tours autóbusz társaság azután ajánlotta fel a járműveket, miután a társadalmi távolságtartás korlátozására hozott szigorítások miatt a híres Leavesden stúdiók bezárásra kényszerültek.

Ilyen busszal érkeznek munkába az egészségügyi dolgozók AngliábanForrás: Moomusician/Shutterstock

A járvány kitörése előtt ezek a buszok vitték körbe a rajongókat azokon a helyszíneken, ahol a világhírű varázslótanoncról készült filmek nagy részét forgatták.

A buszok most Hertfordshire megye három telephelyéről szállítják a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) dolgozóit a West Herts Hospitals Trust egészségügyi intézményeibe. Az NHS Trust egyik munkatársa szerint a kórházakhoz járó speciális buszjárat tökéletes megoldást kínál számukra.

Lehet, hogy munkatársaink nem utaznak egzotikus helyekre, vagy nem kukkanthatnak be egy híres film kulisszái mögé, de ők a saját maguk módján is képesek varázslatot véghez vinni" – tette hozzá.

A Warner Bros Studios Leavesden szóvivője elmondta, hogy örömmel vesz részt a helyi NHS támogatásban most, amikor különösen elkel a segítség – írja az Evening Standard.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek