A sörgyártó cég felfigyelt az idős néni fotójára, és egy halom sört küldött neki

Egy 93 éves néni 150 doboz sört kapott ajándékba, miután egy „Több sörre van szükségem" feliratú táblával állt ki az ablakába – írja a Lad Bible. Fotója felrobbantotta a netet.

A fotó illusztrációForrás: 5598375/Pixabay

Az idős asszony, név szerint Olive Veronesi bezárkózott a pennsylvaniai Seminole városban lévő otthonában, mert a helyieket felszólították, hogy maradjanak otthon a koronavírus terjedésének megállítsa érdekében. Csakhogy az otthon töltött idő számára komoly nehézségbe ütközött: elfogyott a söre. A helyzet orvoslására Olive táblát ragadt, annak reményében, hátha segít neki valaki, miközben a másik kezében egy doboz Coors Light márkájú sört szorongatott. 

Miután a vicces fotó kezdett elterjedni a közösségi médiában, a sörgyártó céghez is eljutott. A Coors Light úgy döntött, hogy Veronesi asszonynak 150 doboz sört ad ajándékba, hogy egy darabig ne kelljen emiatt lemennie a közértbe. Amikor megérkezett a szállítmány, szinte betöltötte a tornácot amit a néni örömmel ki is hirdetett országnak, világnak.

A KDKA-TV-val készített interjújában Olive azt mondta: "Az utolsó 12 doboz volt otthon, és én minden este sörözök, mert a sörben vitaminok vannak, és ez jó, mindaddig, amíg nem visszük túlzásba" – mondta az életvidám asszony. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek