Virtuálisan várja a látogatókat Zágráb-megye kilenc városa

  Korábban már írtunk róla, hogyan tudja virtuálisan meglátogatni Horvátország legizgalmasabb múzeumi tárlatait, most pedig arról lehet olvasni a horvát HrTurizam cikkében, hogy milyen online látnivalókkal vár minket Zágráb-megye.

  A Medvevár Zágráb vonzáskörébenForrás: Shutterstock / Készítette: Davor Djopar

  Zágráb-megye Turisztikai Egyesülete rukkolt elő a virtuális kínálattal, amelyben arra mutatnak rá, hogy a jelenlegi helyzetben is bejárhatjuk a térség mind a kilenc települését, "sétálgathatunk" a természetben és beleshetünk a múzeumokba, sőt a gasztronómiai kínálatba is.

  A helyiek szerint ez az online kirándulás remek lehetőséget kínál Zágráb-megye megismerésére mindazoknak, akik még nem jártak a régióban.

  A helyi turisztikai hivatal szerint ez azt az időszakot sem érdemes elhanyagolni az idegenforgalomban, hiszen most lehetőség van online, még szélesebb körben bemutatni az adott hely látványosságait, és olyan embereket is meghívni egy virtuális túrára, akik nem ismerik a környéket, de később szívesen meglátogatnák.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!