A világ legnépszerűbb virtuális túráin vehet részt a Jégvarázstól Indiana Jones kalandjáig

  Nem mindenki juthat el egy Disney élményparkba, különösen most, járvány idején. A kialakult helyzethez alkalmazkodva egy hete a Disney úgy döntött, hogy március végéig be is zárja az összes parkját. Ez természetesen sok embernek okozott szomorúságot, különösen azoknak, akik a tavaszi szünet idején éppen egy ilyen helyre utaztak volna.

  A Disney tematikus parkjai a világ minden pontján elápráztatják a gyerekeketForrás: HenningE/Pixabay

  Ha az élmény nem is lesz pontosan olyan, mintha személyesen odautaztak volna, most lehetőségük adódik, hogy virtuális túrákon keresztül bepillantsanak a rajzfilmek varázslatos világába a Disney Worldtől egészen Disneylandig. Kezdődhet a beszállás, a virtuális túrák rögtön odavarázsolják önöket a floridai Disney Worldbe, Epcotba, hogy az egyik legkedveltebb túra, a Jégvarázs kulisszái közé repítsék a vendégeket.

  Folytassák az utazást a Karib-tenger kalózaival Disneylandben!

  A jelenleg otthonülők egy izgalmas kalandban is részt vehetnek Pán Péterrel.

  Vagy egy adrenalintúrára is betársulhatnak Indiana Jones mellé.

  A Disneyland Aliz Csodaországába is elviszi az utasokat.

  Akár egy tenger alatti kirándulást is tehetnek a Kis hableánnyal.

  A legkisebbek is eljuthatnak egy miniatűr világba.

  Bár ez valóban nem pontosan ugyanaz a élmény, mint amit a parkban kapnánk, de legalább egy kicsit kitölti az otthonlét unalmasabb pillanatait – írja a Travel and Leisure.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek