A horvát város bekerült Európa top 10 desztinációja közé

  A világ minden tájáról, 179 ország turistái szavazták meg Európa top 10 desztinációját, amelyek közé bekerült Európa Kulturális Fővárosa, Rijeka is. A voksolók szerint ezt a várost mindeképp látni kell az idén. 

  Rijeka a legkedveltebb városok közöttForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

  European Best Destinations szervezésében, 2020. január 15. és február 5. között utasok milliói szavazhattak kedvenc európai úticéljukra. Rijeka a nyolcadik helyezést érte el, olyan közkedvelt városok mellett, mint Párizs, Berlin, Madrid, Róma és Prága.

  A horvát HrTurizam magazin büszkén számolt be róla, hogy a városuk egyre népszerűbbnek bizonyul világszerte. A tényt az is bizonyítja, hogy Rijeka mellett 77%-ban külföldi szavazatok szólnak, és csak 23% erősítette ezt a várost a horvátok köréből.

  Nő alak a rijekai jelzőlámpákon - az egyenjogúságot tükrözik veleForrás: Travelo / Készítette: Cérna Lenke

  A szavazók azt szeretik Rijekában, hogy támogatja a másságot és a multikulturalizmust, illetve, hogy rengeteg és sokoldalú rendezvényt szerveznek egész évben - írja a horvát lap. Rijekát nemrég mi is bejártuk. Hogy szerintünk mit érdemes megnézni a városba, ide kattintva olvashatják el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!