Már nem láthatja Meghan és Harry viaszszobrait a királyi családban

  Már el is távolították Sussex hercegének és hercegnőjének, azaz Harrynek és Meghannak a viaszfiguráit a londoni Madame Tussauds panoptikumból, a királyi család többi tagja mellől – írja a BBC. A pár a királynő és az Edinburgh-i herceg mellett állt, Kate-tel és Vilmossal átellenben.

  Harry és Meghan a királyi pár másik oldalán álltakForrás: Schweiz41/Wikimeida Commons

  Steve Davies, a panoptikum ügyvezető igazgatója szerint Harry és Meghan a múzeum legnépszerűbb figurái voltak.

  Mi így reagáltunk a meglepő hírre, mely szerint Sussex hercege és hercegnője visszalépett az uralkodói tevékenységektől. A mai naptól Meghan és Harry figurái már nem láthatók a királyi család tagjai között – mondta.

  Davies hozzátette, hogy a pár fontos részét képezi a Madame Tussauds Londonnak, ezért érdeklődve várják, mit tartogat számukra a jövő.

  Meghan Markle viaszfiguráját a panoptikum a szupersztárok között is megjelenítette, ezzel is jelezve, hogy nem a királyi család révén, hanem sztármúltja miatt került ideForrás: www.madametussauds.com/London

  A múzeum nem közölte, hogy hová helyezik a pár viaszfiguráit, miután a herceg és a hercegné szerdán bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban és Észak-Amerikában fognak kétlaki életet élni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek