Jövő héten nadrág nélküli utasokba futhat a londoni metrón

  Különös meglepetésben lehet része annak, aki január 12-én a londoni metróban utazik, ugyanis egy csomó, nadrágnélküli emberbe futhat bele. A New Yorkból indult flash mobot, a No Trousers Tube Ride-ot - Nadrágnélküli metrózást immár a 12. alkalommal rendezik meg Londonban - adja hírül a londonist.com.

  Résztvevők 2017-benForrás: Janice Walker/The Stiff Upper Lip Society/Facebook

  Az eseményt, melyhez bárki csatlakozhat, a Stiff Upper Lip Society nevű kommunikációs ügynökség szervezi. A találkozó a Chinatown megállóhelyen lesz, ahol a szervezők csoportokra osztják a résztvevőket. Ezután elindulnak a Leicester Square állomás felé, és ahogy leérnek a metróba, leveszik a nadrágjukat, majd természetes módon viselkednek a többi utas csodálkozó tekintete, esetleg kuncogásai közepette.

  A szervezők hangsúlyozzák, hogy mindenkinek gondoskodnia kell a nadrág alatti megfelelő öltözékről gondosan megválasztott alsónemű, esetleg rövidnadrág formájában.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!