Csupán egy hétig lesz nyitva ez az ízletes, londoni hotelszoba

  A hónap végén nyílik egy olyan szállodai szoba Londonban, ami teljes egészében a sajtra koncentrál. A sajt-lakosztályt a Cafe Rouge francia étteremlánc álmodta meg Camden városában, a nyitást pedig 2020. január 29-re tervezik. De a hotelszoba csupán egy hétig, pontosabban 2020. február 6-ig lesz elérhető.

  IllusztrációForrás: Shutterstock

  A lakosztályt teljes egészében a sajtok világa inspirálta. Színben és mintában passzolnak a tapéták és bútorok, a fürdőben találni sajtszappant, szőnyeget és sajtsárga törölközőket is. Hogy a sajtcsipegetés közben ne unjuk el magunkat, sajttémájú társasjátékok és óriási művészeti installációk is találhatók a lakosztályban - olvasható a Standard.co.uk cikkében.

  Mivel a helyiséget a Cafe Rouge új sajtközpontú téli menüjének apropója alkalmából készítették el, a vendégek több sajtos ételbe is belekóstolhatnak az itt töltött idő alatt. A lakosztályban vár ránk sajt, keksz és bor, de a vendégek igény szerint ala-carte meleg ételeket is rendelhetnek egy közvetlen vonalon a kávézóból. A lakosztály egyéb szolgáltatásairól részletesebben is olvashatnak a kávéház honlapján. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!