Élne egy milliomos rezidenciáján Új-Zélandon? Itt a lehetőség!

Egy dúsgazdag német férfi, Karl Reipen tíz embert keres, aki szívesen élve vele Új-Zélandon található birtokán, amit ő maga csak a földi paradicsomnak nevez.

A kiválasztottak a tulajdonos társaságában élvezhetik a rezidencia borászatát, lovardáját, fedett arénáját és a Tasman-tengerre nyíló kilátását. 70 éves korig bárki jelentkezhet - írja a szerb Blic hírportál.

Ehhez hasonló környezet várja a vendégeketForrás: Shutterstock / Készítette: Judith Lienert

A szerencsés vendégeket két személyes házikókban szállásolják el az Awakino birtokon, amely a Waikato régió nyugati partján található. Az ebédeknek és a közös összejöveteleknek a birtok pincészete ad majd otthont. A vendéglátó szerint lakhelye kiváló lehetőséget nyújt a kellemes sétákra, halászatra, kajakozásra, úszásra, valamint a térségben élő szebbnél-szebb madarak és állatok megfigyelésére.

Karl, aki vagyonát jegeskávé forgalmazásból szerezte, egy héten belül már kétszer is megjelentette a hirdetést egy helyi újságban. A jelentkezők akár a lovukat is magukkal vihetik. A német férfi által nyújtott lehetőség azoknak lehet érdekes, akik kipróbálnák, milyen egy kisebb közösségben élni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek