Ezért választják egyre többen Montenegrót Horvátország helyett

A napokban írtunk róla, hogy milyen árakkal számolhatnak, ha Budván tervezik az idei nyaralást. Kiderült, hogy a montenegrói tengerpart még mindig kedvező árakkal várja a turistákat, a külföldi vendégeik szerint a szolgáltatások és a vendéglátás pedig egyre jobb az országban - írja a Montenegrói RTV.

Egyre többen választják az olcsó MontenegrótForrás: Shutterstock / Készítette: Tricky_Shark

A helyi vezetők szerint az idegenforgalom árajánlatai az előző év szintjén vannak, a minőség azonban javult. Hozzáteszik, természetesen vannak drágább helyek is, ahol még a nyugágyakért is rengeteget kell fizetni, de ezzel együtt a minőség magasabb az átlagosnál, és vannak alacsonyabb fizetési képességgel rendelkező turisták számára összeállított kínálatok is.

A helyi hírportál azt is kiemeli, hogy jelenleg, általánosságban véve egy montenegrói út olcsóbb egy horvátországitól, még az angol és francia turisták is elégedettek a pénzükért kapott szolgáltatásokkal.

A Horvátországban történt drágulásnak köszönhetően egyre többen választják Montenegrót, ahol az ajánlatok kedvezőek, de mégis kielégítőek, a turisták pedig pénztárcájuknak megfelelően választhatnak az olcsóbb szálláshelyektől kezdve egészen az ötcsillagos szállodákig, amelyekből folyamatosan bővül a kínálat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek