Vadonatúj luxus üdülőváros várja a turistákat júniustól Montenegróban

  Egy vadonatúj luxus üdülőtelepet adnak át a turistáknak május végén Montenegróban. Kumbor városában már öt éve épül a turisztikai központ, az első fázis május végén fejeződik be.

  Teljesen új luxusnegyedet kap a montenegrói KumborForrás: Shutterstock / Készítette: Olga Ilinich

  A luxusnegyedet új tengerparti városnak is neveik, hiszen óriási területen épülnek a tengerparti rezidenciák. A beruházás a tengerpart két kilométer hosszú szakaszát öleli fel, itt az új épületeken kívül egy nagy yacht kikötő is készül.

  A több mint hatvan hotelszoba és mintegy kétszáz luxusvilla mellett tíz étterem, szabadtéri pihenőhelyek, számos kávézó, szépségszalonok és wellness szolgáltatások biztosítják majd a vendégek pihenését és szórakozását.

  Az üdülőtelepen jelenleg több mint kétezer munkás dolgozik azon, hogy nyár elejére befejeződjön a fejlesztés első szakasza - tudtuk meg a Montenegrói RTV tudósításából.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!