A görög mitológia világát idézi meg az új montenegrói luxus hotel

Újabb öt csillagos szállodával gazdagodott Montenegró, most a Sveti Stefan településen nyitottak meg egy luxus hotelt. Michelin-csillagos séfek készítik az ételt és pazar apartmanok biztosítják a szálláshelyet.

Tengerre nyíló kilátást élvezhetnek a vendégekForrás: villageba.com

Villa Geba nevet viselő hotel néhány nappal ezelőtt nyitotta meg kapuit a helyi és külföldi vendégek előtt. A turistákat görög mitológiát és kultúrát idéző szálláshely fogadja, az apartmanok neve is ehhez kapcsolódik: Selma, Elena, Harmónia és ezekhez hasonló elnevezésekkel lehet találkozni. 

A görög stílus visszaköszön a luxus épületbenForrás: villageba.com

A hotelben a szobák mellett nyolc tematikus apartman közül lehet válogatni: a modern világ, a keleti kultúra és a görög mitológia kedvelői is találnak számukra megfelelőt.

Mindemellett minőségi borokkal, és ínyenc ételekkel szolgálják ki a vendégeket, akik 24 órában rendelhetnek finomságokat - tudtuk meg az szerbiai eKapjia híréből.

A hotel pazar medencéje is a tengerre nézForrás: villageba.com

A hotel honlapáról az is kiderült, hogy a látogatók tengerre néző kilátás mellett lubickolhatnak a szálloda magán medencéiben, az épületben pedig egy SPA részleg is működik, ahol természetesen masszázsra is be lehet fizetni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek