Új turistajárat indul Splitből két kedvelt szigetre

  A napokban olvashattak róla, hogy új gyorshajójárattal kötik össze Zadart és Rijekát, ami mekönnyíti az eljutást a Pag, a Krk és a Rab szigetekre is. Most pedig egy újabb vízi turistajáratról ír a horvát HrTurizam, miszerint Splitből is gyorshajó indul a nyáron a közkedvelt Brač és Hvar szigetekre.

  Új gyorshajó startol a spliti kikötőből. Képünk illusztráció.Forrás: Shutterstock / Készítette: Dreamer4787

  A gyorshajó június 1-én kezdi meg az utasszállítást, ami azt jelenti, hogy idén nyáron gyorsabban lehet eljutni a szárazföldről a sokak által felkeresett szigetekre. Splitből Bolra, azaz Brač tengerparti településére kicsivel több, mint 1 óra alatt lehet eljutni, ahogy a hvari Stari Gradba is.

  Brač szigetére naponta ötször megy hajó, míg Stari Gradba kettő-három utat terveznek naponta. Ami a jegyek árát illeti, Bolra 99 kunáért utazhatnak, Hvarra pedig közel 200 kuna lesz a jegy. A menetrendről részletes információkat a Splitexpress weboldalán találnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!