Ez a legjobb hotel az aktív turistáknak Lošinjban

Run Friendly tanúsítványt tudhat magáénak a horvátországi, lošinji Vitality Hotel Punta, ami azt jelenti, hogy ez egy remek, befogadó szálláshely a futók és más aktív pihenésre érkező vendégek számára – írja a Jutarnji List.

 

Futók a horvát tengerpartonForrás: Shutterstock / Készítette: Blazej Lyjak

A csak kevés horvát hotelnek járó elismerést a zágrábi Run Croatia ítélte oda a lošinji szállodának, ugyanis a tengerparti hotel kiemelkedő szolgáltatást nyújt azoknak, akik futócipővel érkeznek. Minden futó vendég kap egy térképet, amin a közeli, sportolásra alkalmas útvonalakat találja, ráadásul a pályák nehézségi szintje is jelölve van.

A sportos turistáknak egészséges, energiát adó ételeket biztosítanak, energiaszeleteket és -italokat is árulnak. A szállodában speciális masszázst is igényelhetnek, aminek fontos szerepe lehet egy kimerítő, megterhelő aktivitás után.

Lošinj egyébként kedvező úti cél az aktív turisták körében, hiszen klímája enyhe, mediterrán, így nyáron az átlaghőmérséklete 24 fok. A horvát sziget az Adria északi részén, a Kvarner-öböl szélén húzódik, legmagasabb pontja a Televrin, közel 600 méter. Egy delfinrezervátum is működik a sziget mellett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek