Látványos hőlégballon-fesztivál kezdődik Horvátországban

  Május 1-jén kezdődik a látványos nemzetközi hőlégballon-fesztivál Horvátországban, Krapina-Zagorje megyében. A rendezvényen Európa számos hőlégballonos csapata bemutatkozik és a látogatók is kipróbálhatják a repülést.

  Esti hőléballon bemutatóForrás: Facebook / Croatia Hot Air Balloon Rally

  A színes ballonok Zagorje felett színesítik az eget, ahol Európa legjobb hőlégballonosai mutatkoznak be, akik a Krapina Zagorski repülőtérről szállnak a magasba. Az érdeklődők amellett, hogy gyönyörködhetnek a légi látványban, ki is próbálhatják az élményt. Repülés közben a vezetők érdekes tudnivalókat mesélnek a hőlégballon működéséről és történetéről – tudtuk meg a horvát Dnevik híréből.

  Hőlégballonok késő esteForrás: Facebook / Croatia Hot Air Balloon Rally / Készítette: Neja Markičević

  Emellett szerdán, szombaton és vasárnap 20 órakor látványos éjszakai ballonbemutató is lesz. A sötétben kifejezetten szép látványt nyújtanak majd a hangulatos fényekben felröppenő óriási „lámpások".

  A vendégeket gasztronómiai különlegességek is várják, és koncertek is lesznek. Az ingyenesen látogatható rendezvényről bővebben az esemény Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!