Interaktív térképpel fedezhetik fel a bringások az Isztria legizgalmasabb helyeit

  Az Isztria legjellegzetesebb helyszíneit járhatják be a két keréken kiránduló turisták, ha az új "Autentikus Isztria" interaktív térképre hagyatkoznak. ®minj-községben, Közép-Isztrián és Motovun-községben tervez kerékpáros útvonalakat az új program.

  Az Isztria autentikus helyszíneire vezeti el a térkép a turistákatForrás: Shutterstock / Készítette: Eder

  Jelenleg három kerékpáros nyomvonal közül választhatnak: egy 8 km-es, egy 23 km-es, és egy 24 km-es távot rajzol meg a térkép. A vállalkozó szelleműek akár mindet körbejárhatják.

  A térképpel barangolva történelmi kastélyokat, templomokat, kápolnákat, gyógyfürdőket látogathatnak meg a biciklisek, de az útvonal elvezet a térség hagyományos éttermeibe, helyi sajtok, olívaolajak piacaira, óvárosközpontokba és a bringás szálláshelyekre is.

  Amennyiben kerékpárral indulnak el nyaralni Horvátországba, érdemes rákeresnie egy szintén új mobil app-ra is, amely mintegy 3 ezer kilométernyi kerékpárutat ismer.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!