A horvát tengerpart képeivel tapétázták ki Európa-szerte a buszok oldalát

  Villamosok, trolik, városi buszok járják Európa nagyvárosait - gyönyörű horvát tengerparti képekkel az oldalukon. Egyebek mellett Moszkvában, Kijevben, Amszterdamban és Stockholmban is bárki összefuthat a hangulatos, tengerpartot idéző tömegközlekedési járgányokkal.

  Közkedvelt úti célok kerültek a buszok oldaláraForrás: Shutterstock / Készítette: paul prescott

  A kicsinosított buszok egy horvát turisztikai kampány eredményeként futkosnak Európa nagyvárosaiban, ugyanis a horvátok idén ezzel a módszerrel szeretnék széles körben népszerűsíteni úti céljaikat.

  A horvátok Angliával, Németországgal, Svédországgal, Olaszországgal, a franciákkal, csehekkel és oroszokkal is megállapodást kötöttek, így a felsorolt országok nagyvárosaiban már gurulnak a tengerparti látképet magukon viselő buszok.

  A látványos akció májusban indult útjára, de szeptemberben és októberben is terveznek hasonló reklámhullámot. Az európai országokon kívül a tervek szerint az Amerikai Egyesült Államokba is megjelennek majd a horvát panorámát tükröző városi buszok - írja a horvát HrTurizam.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!