Három hónapos álommelóra várják a jelentkezőket a horvát tengerparton

Nyári, egy szezonra szóló álommelót hirdettek meg a horvátok. A szerencsés kiválasztottnak a horvát Ibizának is nevezett, Zrće strandon kell dolgoznia, vagy inkább átstrandolni és átbulizni a nyarat, miközben fizetést is kap érte.

A nyári munka helyszíneForrás: Készítette: ondrejsustik

Nem is keveset, ezer eurós havi összeget ajánlanak az álommunkáért cserébe. A feladat, hogy az egész nyarat a strandon töltse, fotózza a nyár legszebb pillanatait, a strandszezon történéseit, majd a felvételeket posztolja a közösségi oldalakon. Ehhez nem árt, ha a jelentkező jól beszél angolul, és ismeri a horvát nyelvet is – írja a horvát Dnevnik napilap.

Mivel Pag-sziget Zrće strandja bulis hely, számos fesztivál, késő estébe nyúló koncert és party helyszíne, amelyeken szintén részt kell venni, így itt is feladat a fotózás és a posztolás. A három hónapos munkaszerződés megkötése után az alkalmazott nem kérhet szabadságot, de a munkaadók szerint erre nem is lesz szükség, hiszen a munka maga a szabadság és kikapcsolódás.

A strand népszerűsítésére már tavaly is vettek fel embert. Idén fiúk és lányok is jelentkezhetnek, nemtől függetlenül választanak ki egy szerencsést, aki betöltheti az álommunkát, amellyel kapcsolatban részteleket ide kattintva olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek