Itt az új álommeló, a Csokikocsi Kapitányává válhatunk

Időről időre felbukkannak utazáshoz kapcsolódó álomállások, sokszor álomfizetéssel és sok szabadidővel. Ilyet talált a Thrillist is, és valóban, ha ezért nem éri meg pályázni, akkor semmiért (világítótorony őrzése? ugyan már!)

A munkakör az lenne, hogy egy csokoládéval teletömött teherautóval kell keresztülfurikázni az Egyesült Államokon. 

csokiForrás: shutterstock.com

Az amszterdami központú Tony's Chocolonely keres magának egy Chocotruck Captaint (Csokikocsi Kapitányt) és két Choco Co-Pilotot (Csoki Másodpilótát). Felmerülhet a kérdés, mi a buli a cégnek abban, ha három ember betegre eszi magát csokoládéval, miközben ingyen átszelik az USA-t?

A megoldás a jótékonyság. A Tony's Chocolonely a nagy utazással akarja felhívni a figyelmet a kakaóbab-termelésben jelen lévő egyenlőtlenségekre és kizsákmányolásra. Nyugat-Afrika kakaófarmjain ugyanis sokakat szinte rabszolgaként dolgoztatnak, valamint a gyerekmunka is általános.

Szóval ezt az üzenetet kell terjeszteni, így pedig – a megbombázott lelkiismerettel – már nem lesz olyan egyszerű két pofára tömni a csokit. Az egyes megállókon be kell mutatni az érdeklődőknek a témát, fotókat készíteni, etetni a közösségi médiát, beszámolni a Tony'snak a napi melóról, ellenőrizni a Másodpilótákat, szóval nem egy hátradőlős dolog ez.

Bárki jelentkezhet, aki legálisan munkát vállalhat az Egyesült Államokban (szóval nem kell amerikainak lenni), 21 éves elmúlt, tiszta a múltja, van jogosítványa, balesetmentesen vezet, el tud navigálni egy teherautót, jól kommunikál, bír nagy súlyt emelni (csokival megrakott dobozok, hahó!) és így tovább.  

.Forrás: Tony's Chocolonely

A versenyképes fizetés, a havi egy masszázs, a heti egy jógaóra és az egyéb juttatások azért motiválók lehetnek, ha az emberbaráti szeretet valakinek nem elég erre a négy hónapos munkára. Ahogy Dean White, a cég marketingese fogalmazott:

Lehet, hogy elfogult vagyok, de ezek a valaha volt legjobb állások. Úgy értem..., fizessenek neked azért, hogy elmenj egy utazásra az epikus Csokikocsin azzal a céllal, hogy a világot jobb hellyé tedd? Hogyne!  

Jelentkezni február 12-ig lehet itt  és itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek