Teslák raliznak a horvát tengerparti utakon

  Elektromos Teslák árasztják el a horvát tengerparti utakat május 12-től 19-ig, már hatodik alkalommal szervezik meg a „Nikola Tesla EV Rally Croatia" autóversenyt, amit a világ leghalkabb és legszebb autós rendezvényként tartanak számon.

  Teslák versenye a horvát tengerpartonForrás: Facebook / Nikola Tesla EV Rally

  A verseny Novi Vinodolski tengerparti városban kezdődik és Zadarban ér véget, közben érinti egyebek mellett Dubrovnikot, ©ibeniket, a Krka Nemzeti Parkot, és a Plitvicei-tavakat is, ahová idén már csak előzetes regisztrálással lehet belépni.

  Tesla autók a horvát ralin.Forrás: Facebook / Nikola Tesla EV Rally

  A sofőrökre 1500 kilométeres út vár, amit gyönyörű tengerparti látvány mellett vezethetnek le. Utolsó nap Zágrábban rövid futamokat és autós bemutatót is szerveznek a Horvát Testvériség Egység utcában. Az eseményről egy ízelítő videót is megosztottak a szervezők, a tavalyi verseny legszebb pillanatait állították össze:

  Összesen 50 csapat jelentkezett az elektromos autók raliversenyére, legtöbben Ausztriából, Németországból, Svájcból és Skandináviából érkeznek – írja a HrTurizam.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!