Légifotókon a lassan testet öltő Star Wars vidámpark

  Hatalmas fába vágta a fejszét a franchise jogait megszerzett Disney. Star Wars: Galaxy's Edge néven hatalmas bővítést kap az amerikai Disney World vidámpark, potom 1 milliárd dollárból. A parkot a tervek szerint idén augusztus 29-én fejezik be, és a 9gag által közölt drónfotók alapján elég jól áll az építkezés.

  A Twitteren egy felhasználó által feltöltött képeken látszik, hogy már áll az épületek zöme, és a híres Ezeréves Sólyom (Millennium Falcon) űrhajó is megfigyelhető, amivel Han Solo csapatta a galaxisban. A park amúgy a képzeletbeli Black Spire Outpost nevű galaxisszéli porfészket idézi meg. Az áltelepülés megalkotói amúgy a közel-keleti ősi városokat, Jeruzsálemet és Isztambult vették például.

  A Star Wars látványosság a Disney Worldben.Forrás: Twitter/bioreconstruct

  Az új parkban két nagyobb étterem is lesz, az Oga's Cantinában alkoholt is árulnak majd, ami eddig nem volt jellemző a Disney parkjaira.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!