Még Kylo Ren is szembe jön Disneyland új Star Wars attrakciójában

A Disney minden hardcore Star Wars rajongó álmát valóra váltja azzal az új attrakcióval, amit már idén nyáron ki lehet próbálni a kaliforniai Disneyland Resortban.

A Star Wars: Galaxy Edge már önmagában is egy álom. Aki ezt kipróbálja, az gyakorlatilag belép a történetbe. Rengeteg apró ötlet segít beleélni magunkat a „meszi-messzi galaxis" világába, tehát nem egyetlen játékról beszélünk, hanem egy komplett csomagról. Az egyik legjobban beharangozott menet egyértelműen a Millenium Falcon vezetése, mert van-e olyan Star Wars rajongó, aki ne akarna beülni Han Solo és Chewbacca helyére, hogy irányítsa a filmtörténelem és a galaxis leggyorsabb űrhajóját?

A hírek szerint azonban ez csak a kezdet, és a Disney még egy olyan látványossággal előállt, amiért valószínűleg megőrülnek majd a rajongók, írja a Travel+Leisure. A címe Star Wars: Rise of the Resistance, azaz körülbelül Az Ellenállás felemelkedése lesz. Itt csaknem félórás tömény csillagközi programot kap az, aki beül egy menetre, ami a Disney attrakciók történetében egyértelműen a leghosszabb.

Star Wars: Rise of the ResistanceForrás: disneyparks.disney.go.com

Valójában ez egy vadonatúj koncepció, mely négy másikat egyesít. A látogatók többféle járműbe ülnek be és különböző kalandokat élnek át, miközben folyik a program. Ez sokkal több annál, mint amikor egy kocsiba ültetik a nézőt, aki végigszáguld a látványosságok között. Ez egy kerek történet, amiben a látogató az egyik szereplő.

Az induláskor BB-8 és Rey mindenkit megkér, hogy csatlakozzanak a küldetéshez, és harcoljanak az Első Rend ellen. És már pörög is tovább: szemben meglátjuk Poe Demeron gépét, majd beülünk egy űrhajóba, amelyet Nien Nunb vezet. Ezután jön a legjobb rész, ugyanis a csapat csapdába esik, járgányt cserél és közben még Kylo Ren is feltűnik a színen. És ez még csak a sztori eleje!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek