A Star Wars miatt drágább lesz Disneyland

Nagy újdonsággal fog hamarosan előrukkolni a Disney, aminek parkjai új, Star Wars tematikájú részlegekkel gazdagodnak. Ez várhatóan sok-sok olyan vendéget is bevonz, akik eddig nem repestek az anaheimi Disneylandért és a California Adventure-ért, épp ezért a Disney jegyáremeléssel készül – írja a Skift.

.Forrás: Flickr.com

Főleg a csúcsidőszaki jegyek árát tolnák feljebb, főleg a nyári hétvégékét és a munkaszüneti napokét. Ez 10,4 százalékos emelést jelent, 135-ről 149 dollárra módosul az ár. Az olcsóbb hétköznapi jegyek ára 7,2 százalékkal 104 dollárra nő. A Disney-nek nem kis feladatot jelent emiatt a tömeg kordában tartása és elosztása. A jegyárakkal is próbálják ezt irányítani.

A kedvezmények maradnak a többnapos látogatóknak, a katonáknak és a dél-kaliforniai lakosoknak.  

A Disney dollár milliárdokat öntött a parkjaiba az utóbbi években, a Pixartól, Marveltől és Lucasfilmtől emelt át sztorikat, karaktereket az új attrakciókhoz. Így világszerte 4 százalékos látogatószám-növekedést könyveltek el és minden látogató 6 százalékkal több pénzt költött.

Az új Star Wars: Galaxy's Edge nevű részlegekben amúgy lehet majd az Ezeréves Sólymon utazni, intergalaktikus csatában részt venni vagy a karaktereknek beöltözött emberekkel smúzolni. Szóval érdemes lesz meglátogatni a világ második legnépszerűbb vidámparkját, de zsebbe nyúlósabb lesz, mint valaha.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek