Ultramenő Star Wars-festést kap a United gépe

A Travel+Leisure roppant fontos cikkben emlékezik meg az amerikai United Airlines roppant fontos bejelentéséről, miszerint Star Wars, aka. Csillagok háborúja tematikára pingálják át egy gépüket. Az időzítés őszre van kitalálva, amikor bemutatják a Star Wars-saga utolsó darabját, a Rise of Skywalkert (Skywalker felemelkedését).

A lap azt írja, nem újdonság, hogy légitársaságok rárepülnek (szó szerint) a nagy mozipremierekre. Az amerikai Alaska Airlines a Captain Marvel, a kínai China Eastern Airlines pedig a Toy Story miatt dekorálta újra egy repülőjét.

A United repülője meglehetősen sötét színű lesz, a farkán piros és kék fénykardok villognak majd, a géptesten pedig intergalaktikus űrhajók feszülnek a filmből. A gép nem egy specifikus útvonalon fog járni, szóval a United bármelyik vonalán felbukkanhat majd.

A United Airlines Star Wars festésű gépe.Forrás: Twitter/United Airlines

Nyereményakciót is hirdetett a United: aki retweeteli az alábbi Twitter-posztot, nyerhet két mozijegyet a film bemutatójára (vélhetően az Egyesült Államok valamely filmszínházába). Szóval az erő legyen velünk!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek