Ebben a horvát hotelben még a személyzetnek is jól megy a sora

  Medencében lubickolhatnak, játszhatnak és hotelszobában aludhatnak a horvát Valamar Riviera hotel társaság dolgozói, mindemellett a fizetésre sem panaszkodhatnak. Rabacon idén nyáron vadonatúj rezidencia várja a személyzetet.

  A Valamar társaság medencés szállást biztosít a személyzetnek isForrás: Facebook / Valamar All You Can Holiday

  A nettó minimálbér 5000 horvát kuna, azaz meghaladja a 200 ezer forintot, ráadásul 13. fizetés, szezonális jutalékok, és karácsonyi pénz is jár a munkásoknak. A kedvező bérezések mellett a Valamar Riviera társaság arról is gondoskodik, hogy a távolabbi helyekről érkező alkalmazottak kényelmes és szép szobában pihenhessenek.

  Mintegy hatvan millió kunát fektettek a személyzet rezidenciájának kialakítására Rabacon, ahol idén nyáron már medencés hotelben szállásolják el a dolgozókat. A társaság Porečon és Krk városban is biztosítja a luxus körülményeket, és nemsokára Dubrovnikban is megépülnek a személyzeti hotelszobák.

  A rabaci hotelben a munka utáni kikapcsolódásra és csapatépítésre is lesz lehetőség nyártól: videó játékterem, csocsó asztal, darts táblák és egy közös tv is a rendelkezésre áll, továbbá egy szabadtéri grillezőt is lehet használni – tudtuk meg a horvát Hrturizam híreiből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!