Rengeteg munkát kínálnak a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkban

Aki szívesen töltené a nyarat a lenyűgöző Plitvicei-tavak Nemzeti Parkban, az most akár munkát is vállalhat a turisztikai térségben, ugyanis több mint 400 dolgozót keresnek az idei szezonra. Február 7-ig lehet jelentkezni.

Egyebek mellett idegenvezetők, pincérek, hajóparancsnokok és fagylaltárusok jelentkezését várják, de turistákat szállító sofőrökre is szükség van.

Turisták a Plitvicei-tavak Nemzeti ParkbanForrás: Shuttertock / Készítette: Melinda Nagy

A sokak által látogatott nemzeti park karbantartására összesen 42 dolgozót alkalmaznának: ácsokat, kertészeket, híd karbantartókat és takarítókat is várnak – írja a horvát HrTurizam turisztikai hírportál.

Sok idegenvezetőt is felvesznek, akik akár október végéig a mediterrán térségben maradnak, és minden nap körbejárják a park nevezetességeit a vendégekkel. A Plitvicei-tavakra kíváncsi turistákat busszal és hajóval szállítják, ezért sofőrök és hajókapitányok jelentkezését is várják.

Hajókirándulás, Plitvicei-tavakForrás: Shutterstock / Készítette: Taromon

A horvát hírek szerint parkolóőröket is keresnek, továbbá 22 eladói állást is meghirdettek, fagylalt- és ajándéktárgy árus pozícióban. A park közelében található hotelekbe pincéreket, szobalányokat és recepciósakat alkalmaznának, továbbá keresnek tűzoltókat, villanyszerelőket, sőt, még programozókat is.

A munkát március 1. és június 1. között kell elkezdeni, és legfeljebb október 31-ig számítanak a dolgozókra. A lehetőségekkel kapcsolatos részleteket ide kattintva olvashatja el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek