Összesen négy ilyen luxushotel létezik, a legújabb pont a szomszédban

Kicsivel több, mint két hét múlva, április 12-én megnyitják Horvátországban a világ negyedik Riva Lounge, öt csillagos hoteljét, a Riva Lounge Ikador Opatija-t.

Az öt csillagos hotel étkezőjeForrás: ikador.com

A luxus szálloda Opátiában nyitja meg kapuit a turisták előtt, és ezzel ez a horvát tengerparti város lesz a negyedik a világon, ahol kibérelhetünk egy olasz stílusban berendezett Riva Lounge szálláshelyet. Az öt csillagos hotel Opátia mellett Velencében, Monte Carlo-ban és a görög Míkonoszban található meg.

A Riva Lounge Ikador Opatija kültéri medencéjeForrás: ikador.com

A horvátországi szálloda szabadtéri medencéjét mindössze harminc méterre alakították ki a tengerparti strandtól, így tengerre néző kilátásban lehet a vízben lebegni. A napozás mellé koktélokat és első osztályú ételeket kínálnak a vendégeknek. A hotel konyháján egy híres horvát mesterszakács és csapata készítik az ételkülönlegességeket - tudtuk meg a horvát Dnevnik híreiből.

SPA részlegForrás: ikador.com

A vendégek a hotel exkluzív SPA részlegén is kikapcsolódhatnak, és egy különleges relaxáló szobában is lazíthatnak. A Riva Lounge berendezését az olasz Alessandro Pulina és stúdiója, a Pulina Design tervezte meg, a jacht belsőépítészeti tervei alapján. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek