A gyerekeknek ingyen szállás, a felnőtteknek ajándék ebéd jár Budván

Figyelemre méltó akciókkal készülnek a budvai hotelek a húsvéti és a május 1-jei ünnepekre: a gyerekek ingyen szállhatnak meg, a felnőttek pedig most olcsóbban foglalhatnak hotelszobát, és az ebédet is ajándékba kapják– írja a szerb Blic napilap.

Montenegró, BudvaForrás: Shutterstock / Készítette: Natalya Klyueva

Montenegró legnagyobb szállodacsoportja a HG "Budvanska Rivijera", amelynek mind az öt szállodája kedvezményekkel készül április végére és május elejére. Az ünnepnapokon a tengerparton és a város központjában is megszállhatnak, anélkül, hogy túl sokat kellene fizetniük a szolgáltatásokért.

A félpanziós szállodákban egy kétágyas szoba lefoglalása mellé ingyen ebédet kapnak ajándékba, a 12 éves kor alatti gyerekek pedig ingyen szállhatnak meg. Amennyiben 12 évnél idősebb kiskorúval érkeznek, nekik féláron foglalhatnak szállást. A felnőttek fejenként már 28 euróért is bérelhetnek szobát egy három csillagos hotelben, a négy csillagos szállodákban pedig kicsivel több mint 30 euróból megúszhatnak egy éjszakát. És bár a tengerben még korai a megmártózás, a hotelek kinti medencéit és spa részlegét ezeken a napokon is használhatják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek