Vége a tengerparti buliknak? Bezárják a diszkókat Budván

Március végére szinte az összes diszkóra lakat kerül Budván, ami azt jelenti, hogy idén nyáron már nem érdemes a pezsgő éjszakai élet miatt ide utazni. A késő estig nyitva tartó szórakozóhelyeket azért záratják be, mert túl hangosak és nem hagyják pihenni a hotelek vendégeit.

Budván véget vetnek az éjszakai buliknakForrás: Shutterstock / Készítette: DisobeyArt

A helyeik nem örülnek a döntésnek, hiszen a fiatal turistákat pont a tengerparti bulik és a fergeteges nyári szórakozás vonzotta eddig a városba. Sokan attól tartanak, hogy a jövőben zömmel nyugdíjasok választják Budvát úti célul.

Az idei nyárra mindössze két diszkó marad nyitva, a közkedvelt Maltez, Trokadero, Ambiente, Paris, Rafaelo és Majami többé nem rendezhet nyári bulikat - írja a Montenegrói RTV. A felsorolt szórakozóhelyek közelében négy-, vagy ötcsillagos hotelek működnek, vagy épp folyamatban van a megépítésük, ezért itt nem örülnek a késő este hangoskodó fiataloknak.

A diszkó tulajdonosok most azért küzdenek, hogy legalább még idén nyáron engedélyt kapjanak a klubok működtetésére, ugyanis nincs elég idejük valamilyen nyugalmasabb hellyé átalakítani a szórakozóhelyeket, esetleg másik bérlőt találni a szezon kezdetéig.

Attól azért nem kell tartani, hogy teljes csendbe borul a tengerparti város, ugyanis nemsokára flitteres szambázók táncolják be Budva utcáit - fergeteges karnevállal indítják a nyári szezont.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek