200 külföldi- és magyar sztárral vár a SZIN fesztivál

Idén is megrendezik augusztus 28. és 31. között a nagy sikerű Szegedi Ifjúsági Napokat (SZIN) a Szegedi Partfürdő területén. A négynapos nyárzáró fesztiválon hazai- és nemzetközi nagyágyúk lépnek fel pop, rock és rap műfajokban – írja az MTI.

Az idei SZIN 200 koncerttel várja az érdeklődőketForrás: szin.org

A Tisza-part természetes közegében megrendezésre kerülő fesztivál programjának összeállításakor figyelnek rá a szervezők, hogy a műsor gerincét nemzetközi sztárok, nagy hazai fesztiválkedvencek adják, de szívesen mutatnak be feltörekvő új zenekarokat, előadókat is.

A szerdai nyitónapon fellép a svéd Zara Larsson, a magyar sztárok közül ekkor lép majd színpadra Rúzsa Magdi, Dzsúdló, a Follow The Flow, KKevin, az Analog Balaton, a Fish!, az Aurevoir, a Blahalouisiana, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Hűvös, a Margaret Island, a Metzker & Friends és a Parno Graszt.

A SZIN második napján Armin van Buuren lesz a nemzetközi sztár, a magyarok közt pedig többek között ott lesz a Lazarvs, a Csaknekedkislány, a Bëlga, a Valmar, a Carson Coma, Lenkke, a Honeybeast és Szalonna és Bandája is.

Pillanatkép az egyik SZIN fesztiválrólForrás: szin.org

A fesztivál pénteki napjának sztárfellépője a stílusában a popot, az RnB-t és néha még a rockot is ötvöző, lengyel származású, német Kamrad. Mellette a Wellhello, T. Danny, Krúbi, Bohemian Betyars, Pogány Induló és Ótvar Pestis, 6363, Bruno x Spacc, K-OSZ Disco, Majka, OTL - IBBIGANG x Gyuris is fellépnek.

A zárónapon lép fel Azahriah, de lesz még Necc Party, BSW, Bagossy Brothers Company, Anima Sound System, Beton.Hofi, Gypo Circus, Vodka For Kids, Konyha, Rácz Gergő és Orsovai Reni is.

Az idei SZIN-re a szegedi lakcímkártyával rendelkezők korlátozott számban, kedvezményesen juthatnak hozzá a szerdai és a pénteki napijegyekhez.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek