Újranyit az Alföld egyik legpatinásabb gyógyfürdője

Régóta nem üzemel Szolnok legpatinásabb szállodája, a Tisza Szálló gyógyfürdő részlege. Sajnos az épület nincs túl jó állapotban, pedig építésének idején, 1928-ban a vidék legpompásabb szállodájaként emlegették a hírlapok. Aki járt már Szolnokon, biztosan felfigyelt a Tisza parton lévő impozáns neobarokk épület tornyára és díszes, oszlopos árkádjaira, és megjegyezte magában, hogy ez a csinos szálló bizony jobb sorsot érdemelne.

Szolnok, Tisza SzállóForrás: www.hoteltisza.hu

Most úgy tűnik, nemsokára ismét lehet élvezni a létesítmény gyógyvizének hatásait, írja a szoljon.hu. A nyitásról a hotel honlapján számoltak be az illetékesek: "Szállodánk Gyógyfürdője hamarosan újra nyitja kapuit! Figyelje honlapunkat, nyitási kedvezménnyekkel kedveskedünk Fürdő Vendégeink részére."

Szolnok, Tisza SzállóForrás: hoteltisza.hu

A lap információi szerint a fürdő december 27-étől december 30-ig látogatható, majd január 3-tól ismét megnyitja kapuit. Úgy tudják, hogy a Tisza Szálló és Gyógyfürdő épülete mögötti, a Tisza parti sétány mentén kiépített közkifolyó is üzemel már, miután megjavították a szivattyút, mely a felszínre hozza a termálvizet.

A hotel honlapja szerint egyébként a szálloda továbbra is nyitva van, ahol a szobákba a meleg vizet a termálvíz biztosítja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek