Mesterséges intelligenciáról szóló, látványos kiállítás nyílt a Párisi Udvarban

A látványos kiállítás a mesterséges intelligencia és a művészet kapcsolatát helyezi középpontba a budapesti Párisi Udvarban. A tárlat művészek bevonásával, elképesztően látványos elemekkel hozza közelebb a mesterséges intelligenciát. 

Egy kreatív forradalom 14 hazai és külföldi digitális művész bemutatásában, 11 immerzív téren és lebilincselő interaktív alkotásokon keresztülForrás: Cinema Mystica Facebook oldala

Az AIvolution című tárlat páratlan audiovizuális élményekkel mutatja be, hogy az egykor még távolinak gondolt Artificial Intelligence (AI) hogyan vált a jelenünkké, milyen hatással van az alkotói folyamatokra és a befogadói élményre – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Cinema Mystica új tárlatán digitális alkotások, immerzív vetített terek, nyomtatott szobrok, interaktív élmények és rövidfilmek láthatók.Az installációk között vizuális élmények, például interaktív CyberPunk univerzum, szintetikus emlékkészítő és immerzív digitális katedrális is várja az érdeklődőket. Egy installáció részeként AI-avatárrá válhat a néző, és elmerülhet a világító mikroorganizmusok világában.

A Cinema Mystica új kiállítása nemcsak látványos, hanem elgondolkodtató isForrás: Cinema Mystica Facebook oldala

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek